Sorteerplaten

Min: €0 Max: €350

AVH Machinebouw, is al jaren actief op de sorteerplaten markt en heeft daarom ook een vakkundig team die u snel van dienst kunt zijn. 

Hierdoor kunt u Sorteerplaten / bollenplaten bestellen in alle afmetingen, zift-maten en uitvoeringen. Het rubber wordt standaard op een multiplex plaat geniet, zodat bollen tijdens het sorteren goed lost.

Omdat er vele variaties en afmetingen in de markt beschikbaar zijn, kan het zijn dat uw sorteerplaatafmeting of optie er niet tussen staat. In dat geval, neem dan gerust contact op met één van onze verkopers, zij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. De meeste aanpassingen en/of opties kunnen kosteloos of tegen een geringe meerprijs worden geleverd.

Naast een goede kwaliteit is ook de kostprijs van belang, daarom hanteren wij altijd scherpe en concurrerende prijzen en indien u grotere aantallen wil afnemen, neem dan contact op met één van onze verkopers, voor een extra staffelkorting!

U kunt uw sorteerplaten ook langs brengen, zodat wij deze kosteloos voor u kunnen nakijken, en na overleg de sorteerplaten die vernieuwd moeten worden, reviseren of vervangen door nieuw sorteerplaten.

Voor meer informatie of voor een kosteloze controle van uw sorteerplaten, nieuwe en/of voor het opnieuw berubberen van uw bollenplaten kunt u ook altijd contact met ons opnemen tel: 085-4016808.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »