0

Las en Constructie 

Staal en RVS

AVH Machinebouw  is ook een zeer flexibel en creatief las- en constructiebedrijf, opererend in diverse sectoren. 

AVH Machinebouw is een zeer flexibel en creatief las- en constructiebedrijf, opererend in diverse sectoren. Wij werken aan een optimale dienstverlening voor en met onze klanten. AVH is onder andere gespecialiseerd in het (gecertificeerd) lassen van staal,RVS, Aluminium,constructie en montagewerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan skids, trechters, transportbanden, frames, machinebouw en apparatenbouw,

Wij werken altijd met maximale inzet aan de maximale kwaliteit.

Afhanklijk van de projecten, werken wij zowel op uur basis als projectbasis waarbij voor af een prijs wordt afgesproken.

Bij de las en constructieprojecten is er ook de mogelijkheid dat u zelf de materialen gesneden en/of gezet met tekeningen aanlevert en wij alleen de las en constructiewerkzaamheden uitvoeren.

AVH-engineering kan u ook ondersteunen in de ontwerp en tekenwerkzaamheden, waarbij uw ideeën worden omgezet in bruikbare 2d en 3d-tekeningen.

AVH-engineering , is gespecialiseerd in machinebouw van interne verwerkingslijnen en apparatenbouw voor de energie en procesindustrie, ook kunnen wij uw installatie doorrekenen op sterkte en stromingssimulaties uitvoeren in en door uw ontwerp.